Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Raventos – Blanc de Blancs

199,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2020

Drue

Malvasia, Parellada, Xarel lo, Macabeo

Land

Spanien

Beskrivelse

Blanc de Blancs, Conca del Riu Anoia, er lavet på 40% Xarel.lo, 39% Macabeo, 15% Parellada og 6% Malvasia de Sitges fra vinmarkerne La Plana og La Barbera (druesammensætningen kan variere en smule fra årgang til årgang). Malvasia de Sitges er en nyhed i 2020-druesammensætningen for Blanc de Blancs, og er en yderst sjælden, gammel druesort i Catalonien. De 1,5 ha., som findes i vinmarken La Plana, og som man troede var almindelig Malvasia, har ved nærmere analyse vist sig at være af denne sjældne underart! På disse vinmarker er de parceller, som producerer druer til mousserende vine, beskåret efter Gobelet-systemet, som giver planten en større solpåvirkning. Det giver en større fotosyntese og sikrer en optimal modning. Vinstokkene til denne vin er plantet mellem 1969 og 2000 og dyrkes biodynamisk.

Under høsten bliver druerne håndplukket i små kasser og bliver sorteret første gang i vinmarken. Efter gæring bliver ”basisvinen” modnet i 6 måneder på sit ”lie” (bundfald) i rustfrie ståltanke og derefter gæret 18 måneder på flaske efter Méthode Traditionelle teknikken.

Blanc de Blancs Brut er en meget klassisk tør mousserende med meget aromatiske frugt- og blomsteraromaer i duften, en flot struktur i smagen og masser af charme og kompleksitet i eftersmagen. Det er en meget anvendelig vin, både serveret alene eller sammen med lette skaldyrs- eller fiskeretter.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.