Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Columbia Crest – Reserve Syrah

399,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2019

Drue

Syrah

Land

USA

Beskrivelse

Coyote Canyon Vineyards leverer nogle af de bedste druer i Washington State og består af mange forskellige parceller med forskellige højder, eksponeringer og druesorter. Denne Syrah Reserve er lavet med Syrah-druer fra to forskellige parceller (Block Syrah 99 og Block Syrah 01), som begge vender mod syd og ligger i den højeste del af Coyote Canyon. Her giver kølige vinde fra Columbia River god modvægt til områdets ellers ret varme klima, og vinene får derfor mere finesse og bid end ellers i Washington State.

2018 vil blive husket som en perfekt årgang i Horse Heaven Hills, hvor et varmt forår blev efterfulgt af en mild vækstsæson, hvor druerne fik en langsom, stabil modning, som sikrede god smagskoncentration. Et varmt og solrigt efterår gav en perfekt modning, samtidigt med, at de kølige nætter sikrede en god sprødhed og et naturligt syreindhold i druerne. Perfekte forhold til netop Syrah.

De forskellige parceller høstes og vinificeres separat. Under høsten tillader en håndplukning en skrap selektering af klaserne. Efter afstilkningen bliver druerne macereret køligt i et par dage for at fremme farve-, aroma- og smagsekstrakten, inden gæringen spontant går i gang i stående, åbne ståltanke, med to omrøringer dagligt. Efter en malolaktisk gæring modes vinene i 18 måneder på franske træfade (40% nye). Sammenstikningen foretages umiddelbart inden aftapningen.

Syrah Reserve har en mørk, rubinrød farve. I duften afslører vinen både nuancer af vilde blomster (violer, vildroser) og røde bær (brombær, hyldebærer) samt krydderier. De samme toner finder man i smagen, som har god harmoni mellem struktur, frugt og finesse. Vinen slutter med spændende nuancer af peber og tobak. Træet er meget flot integreret i vinen. Server den til lam, okse, kalv eller vildt.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.