Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

First Cut, Chardonnay

159,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2020

Drue

Chardonnay

Land

USA

Beskrivelse

Fra det solrige Californien præsenteres hermed den ærkeamerikanske Chardonnay “First Cut”. Produceret i Nappa Valley med omhu og ekspertise på druer dyrket lokalt i Californien, udtrykkes Californiens unikke klima og jordbund i denne vin på en herligt forfriskende måde. Vinen er et blend fra forskellige californiske marker, så den samme smag og kvalitet er garanteret uanset årgang.

Ved første øjekast har vinen en strålende, gylden farve, der leder tankerne hen på solskin og varme dage i vinmarkerne. Duften, der møder næsen, er fristende med noter af modne citrusfrugter, saftige æbler og lette strejf af tropiske frugter som ananas og mango. Det er en indbydende buket, der lover en intens smagsoplevelse.

Ved første slurk bekræfter vinen de løfter, den gav i duften. En blød og cremet tekstur omfavner ganen med en behagelig sødme fra smagen af modne ferskner og pærer, en herlig syre med noter af modne citrusfrugter og en uforlignelig cremethed med noter af brunet smør. Samtidig tilføjer 6 måneders lagring på franske og amerikanske fade en ekstra dimension til vinen med en tydelig og delikat note af vanilje. Eftersmagen er lang og behagelig, hvor de friske citronnoter balancerer den sødmefulde frugtsmag og efterlader en frisk fornemmelse på tungen.

Denne Chardonnay er blevet lavet med omhu for at bevare druens naturlige karakter. Balancen mellem frugtighed, syre og fadlagring er nøje afstemt, hvilket resulterer i en velstruktureret vin, der ikke er overvældet af for meget fadpræg eller alkohol.

“First Cut” Chardonnay er en alsidig vin, der er ideel til mange lejligheder. Den kan nydes som en aperitif, hvor dens frugtighed vil sætte stemningen for en hyggelig aften. Samtidig vil dens kompleksitet gøre den til en fremragende følgesvend til et bredt udvalg af retter. Prøv den for eksempel sammen med grillede fisk, cremede pastaretter eller kyllingeretter for at opleve, hvordan dens smag komplementerer maden på smukkeste vis.

“First Cut” Chardonnay en enestående repræsentant for californiske hvidvine. Den imponerer med sin frugtighed, balance, cremethed og kompleksitet. Uanset om du er en inkarneret Chardonnay-fan eller blot nyder god hvidvin, vil “First Cut” bringe solskin og glæde til dit glas.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.