Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Chateau Ferriere, 3éme Cru Classé Margaux

799,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2018

Drue

Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot

Land

Frankrig

Beskrivelse

Château Ferrière er en har hjemme i Margaux-appellationen i Bordeaux. Vinen blev i Napoleon III’s berømte klassifikation af de bedste vine i Bordeaux klassificeret som én af fjorten Troisièmes Crus, altså 3. Cru. Slottet har 12 hektarer beplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc.

Slottet drives af Claire Villars-Lurton, leder af Château Haut-Bages-Liberal og Château La Gurge, og hustru til Gonzague Lurton, som er ejer af Château Durfort-Vivens.

Navnet stammer fra dets grundlægger, Gabriel Ferriére, som var ansvarlig for kongens jagter i 1700-tallet. I 1777 solgte han det til sine fætre, som gik under samme navn. En af dem, med fornavnet Jean, blev borgmester i selve byen Bordeaux efter Robespierres fald i 1795.

Slottet forblev i hænderne på Ferriére-familien indtil 1914, hvor det blev solgt til Armand Feuillerat, som den gang var ejer af Château Marquis de Terme. I 1952 overtog Alexis Lichine ledelsen af Château Ferrière som landmand, og al vinen blev vinificeret på Château Lascombes.

I 1988 købte familien Villars vinslottet og overtog i 1992 ledelsen.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.