Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

A.H. Riise, 1888 Copenhagen Gold Medal

379,00 kr.

Yderligere information

Beskrivelse

København var i 1888 vært for den store Nordiske Industri-, Landbrugs & Kunstudstilling, og A.H. Riise deltog på udstillingen med sin Vestindiske rom, hvor den vandt den guld. Denne A.H. Riise XO 1888 Copenhagen Gold Medal er genskabt som en hyldest, og er efter den oprindelige opskrift fra dengang.

“1888” er et nøje udvalgt premium-blend af helt op til 21 år gammel rom fra Vestindien og Centralamerika, og ingen rom er yngre end 7 år.

Farven er rav, og i næsen får du vanilje, abrikos, læder og honning. I munden rammes du af tørrede, eksotiske frugter og krydderier. Eftersmagen er lang, og det sødlige vanilje-touch fra fadene er tydeligt, og efterlader dig med et smil om munden. Dommerne kaldte den i 1888 for ”ypperlig”, og er du til rom i den søde stil, er A.H. Riise det mest populære valg i Danmark overhovedet.

A.H. Riise XO 1888 Copenhagen Gold Medal er en elegant flaske, som leveres i en flot gaveæske.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.