Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Vins Petxina, “Blanc VI Natural” Negre

149,00 kr.

Yderligere information

Drue

Cabernet Sauvignon, Grenache, Xarel lo

Land

Spanien

Beskrivelse

Den røde Negre Vi Natural er lavet på 65% Garnatxa Negra (Garnacha), 30% Cabernet Sauvignon og 5% Cartoixà (Xarel.Lo). Det er vinhuset Moisès Virgili Rovira i La Nou de Gaià, nordøst vor byen Tarragona, som laver og aftapper vinen. Vinhuset er ellers mest kendt for sine Tarragona, Terra Alta og Cava-vine, men har altså lavet denne ”natural” vinificering for Oleguer Brunet fra Vins Pextina.

Alle druerne er økologiskdyrket i højtbeliggende små parceller omringet af skove, kun 5 km. fra Middelhavet. Sammen med højden sikrer dette en god afkøling, og derved en lang modning af druerne hvilket giver aroma, friskhed og god syre til vinen. Natur-vinificeringen foretages uden tilsætning af svovl, med en spontan gæring (med druernes egen gær), en skånsom presning og en aftapning uden filtrering. Vinen er desuden modnet i 18 måneder på ståltanke og på flaske for at bevare friskheden og finessen.

Vi Negre har en intens rød-violet farve, og da den hverken er klareret eller filtreret, virker den en smule sløret i glasset i modlyset. Den meget umiddelbare og aromatiske duft byder på nuancer af hybenblomst, roser, røde frugter (blommer, granatæbler) og en smule lakrids. Man finder nogle af de samme toner i smagen, hvor der også blander sig karakterer af sydlandske krydderier. I eftersmagen afslører vinen en god mineralitet og en let bitter stil, som matcher de eksotiske nuancer ganske godt.

Serveres til grønsagsretter, charcuteri, salater med bacon og retter med fjerkræ, svinekød og kalv. Meget velegnet til grill: Prøv den fx til grillet fisk.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.