Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Kanonkop – Paul Sauer

549,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2018

Drue

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc

Land

Syd Afrika

Beskrivelse

Paul Sauer er Kanonkops prestigevin, og 2018 er lavet på 70% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc og 15% Merlot fra vinmarken Simonsberg i Stellenbosch, med vinstokke som i gennemsnittet er 30 år gamle. Undergrunden består hovedsageligt af smuldrende granit, sand, silt og en smule ler (Hutton-type). Nogle af parcellerne dyrkes som ”dry land”, andre får supplerende vandforsyninger. Vinificeringen er klassisk med en gæring på åbne kar med en omrøring hver anden time. Efter endt gæring og en malolaktisk gæring bliver vinen modnet i 24 måneder på nye franske barriques (225 l., medium toasted) af eg fra Nevers i Frankrig.

Vinteren 2017 bød på en del regn og skiftende temperaturer frem til blomstringsperioden samt kølige perioder i starten af sommeren, hvilket gav store forskelle i modningen på de forskellige parceller. Vinstokkene fik de nødvendige vandreserver og mindre varmestress, men det krævede til gengæld stor opmærksomhed i vinmarkerne. I 2018 kunne man derfor høste druer med en god sukker/syre balance og en meget karakteristisk aromatisk, frugtkarakter.

Paul Sauer 2018 har en blank, rubinrød farve. I duften er den meget kompleks med toner af krydderurter, solbær, blommer og eksotiske krydderier samt diskrete nuancer af tobak og cedertræ. Smagen er som altid for Paul Sauer meget frugtrig, med karakter af både røde og mørke bær. Den har en perfekt balance mellem finesse, struktur og velour. Den tørre stil, trækarakteren og tanninen smelter fint sammen med frugten, og vinen slutter med elegance og en meget charmerende, velouragtig karakter. En meget harmonisk og intens vin med stor aroma og frugtkoncentration.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

🍾🍷☀ Fredagssmagning d. 24-5-2024 ☀🍷🍾
Endnu en fredag betyder naturligvis endnu en fredagssmagning.
Vi har fundet en håndfuld vine frem med meget forskellig DNA, så der burde være noget hvor en hver smag.
Den Hemmelige blev ikke gættet i sidste uge. Der var tale om Carmenere fra Chile.
Ugens pulje er dermed oppe på 4 flasker!

Vi ses i kælderen
...

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.