Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Famille Pardon, “Domaine Pardon” Fleurie

159,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2021

Drue

Gamay

Land

Frankrig

Beskrivelse

Domaine Pardon & Fils Fleurie er en elegant og yndefyld Fleurie, med fyldige aromaer af blomsteragtig og frugtig karakter.

Vinen bærer en flot mørkerød farve. Duften dybde af blomsteraromaer fra viol til iris og roser, der forenes med frugtige noter af røde bær, solbær og brombær.

Smagen er silkeblød, fyldig og aromatisk med frugtige noter fra skovens bær, som jordbær, brombær og solbær. Bløde tanniner og elegant afslutning.

Nyd den tempereret mellem 14-16 grader og gerne sammen med retter med svampe, brisler, glad gris, rødt kød, mørke og fyldige fiskeretter, som spicy lynstegt tun og fjerkræ fra mormors kyllingsteg til vagtler og morkler.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.