Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Domaine Badoz, Dedicace a Pierre

299,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2020

Drue

Pinot Noir

Land

Frankrig

Beskrivelse

Vinen er lavet 100% på økologiskdyrkede Pinot Noir-druer, og er navngivet til minde om Benoît’s bedstefar, Pierre, som havde stor betydning for udviklingen af Domaine Badoz.

Druerne er høstet på den meget kalkstensholdige mark ”Les Roussots” (lieu-dit), omhyggeligt sorteret inden en skånsom presning og gæret på druernes egne gærstammer. Efterfølgende er den lagret 12 måneder på egetræsfade fra nogle af de bedste bødkere, Tronçais, Allier m.fl.

Lys rubinrød farve med diskrete noter af skovbund, røde bærfrugter og let-krydrede toner. I den tørre, elegante, fyldige og harmoniske smag, gengives de bæragtige og let-krydrede nuancer foruden et diskret let-ristet fadpræg.

Vinen er et glimrende match mellem Jura og Bourgogne – en vin der forener Juras lidt lette, delikate og lyse stil med Bourgognes uforlignelige fyldige, elegante og subtile stil.

Servér vinen til retter med vildt (gerne fugl), and eller lam.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.