Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Blandy’s Madeira, Rainwater Medium Dry

179,00 kr.

Yderligere information

Drue

Tinta Negra

Land

Portugal

Beskrivelse

Rainwater er en Madeira af Medium Dry typen, som ofte er lavet på Tinta Negra (Mole), Madeiras mest dyrkede drue. Det siges, at den har fået sit navn efter et gammelt udtryk i området – ”blød som regnvand”. Til denne Rainwater henter Blandy’s Tinta Negra-druerne (100%) på nordkysten af øen, nær São Vicente, på vinmarker anlagt i terrasser (300-400 m.o.h.) på vulkansk jord af sort ler og grus (Terra Grossa) og tung ler som krakelerer i tørken (Massapez).

Efter ca. fire dages gæring med skind og druernes naturlige gær på ståltanke (24-26° C), standser man processen ved at tilsætte drue-brandy. Vinen bliver overført til ”estufa-tanke”, hvor den gennemgår en køling og en opvarmnings-cyklus mellem 45°-50°C i 3 måneder. Herefter modnes vinen i 3 år på amerikanske træfade. Aftapningen foregår efter en naturlig bundfældning og slutblanding.

Rainwater har en lys farve og meget delikate frugtaromaer i både duft og smag. Det er en umiddelbar, rund, halvtør Madeira, med en fin balance mellem frugtsødme og liflighed. En Madeira, man hurtigt kommer til at holde af. Den er perfekt som aperitif med fx saltede mandler eller chips, men kan også fint serveres til ikke for søde desserter – fx med frugt. Brug den også i aromatiske saucer. Den kræver ingen iltning, men må gerne serveres en smule afkølet.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.