Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Blandy’s Madeira, 10 Years Malmsey Rich

325,00 kr.

Yderligere information

Drue

Malmsey

Land

Portugal

Beskrivelse

10 Years Old Malmsey Rich er lavet på Malmsey-druer (Malvasia), som hentes på særlige udvalgte parceller på nordkysten nær São Jorge, i en højde af 150-200 m. Efter en klassisk gæring på tank (ca. 4 dage) og tilsætningen af brandy, bliver vinen modnet på amerikanske træfade, i første omgang i de øverste lokaler på loftet i vinhuset i Funchal efter ”Canteiro-teknikken”. I løbet af de 10 års modning bliver vinen flyttet til køligere lokaler midt i huset og slutteligt til stuelokaler, som er endnu køligere. Aftapning foregår efter en naturlig bundfældning og slutblanding, hvor man prioriterer frugtkoncentration og harmoni.

Den lange og opmærksomme modning har givet denne søde Madeira en usædvanlig dybde og kompleksitet. Den er mørk i farven, cremet og med god sødme men samtidig også med en god sprødhed. Her finder man toner af crème brûlée, chokolade og nougat, men også karakter af syltede frugter. På trods af sødmen har den også bid og struktur, og det giver den en meget lækkert eftersmag. Klasse!

Den kan serveres som aperitif, men er lige som født til desserter – f.eks. frugttærter, chokolade-, nøddekager, buddinger samt blåskimmeloste. Prøv den også for sig selv efter et måltid. Den kræver ingen iltning, men må gerne serveres en smule afkølet. Den holder sig fint i nogle måneder på flaske efter åbning.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.