Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Vincent D’Astree Champagne – Extra Brut, Premier Cru

429,00 kr.

Yderligere information

Drue

Chardonnay, Pinot Meunier

Land

Frankrig

Beskrivelse

Denne Extras-brut Champagne er skabt med omhu og dedikation, fra den manuelle høst af druerne til den delikate vinificering i termoregulerede rustfrie ståltanke. Den strålende gyldne farve fortryller øjet, og den subtile dosering på 3 g/L tilføjer en fornemmelse af perfektion i den tørre, friske vin.

Et harmonisk blend af Chardonnay og Meunier druer giver denne champagne sin karakteristiske profil. En rig og indbydende duft af tørrede hvide blomster og pærenoter blander sig elegant med subtile toner af ristede hasselnødder og brød. Smagen er en livlig symfoni, struktureret med noter af kandiserede frugter, der gradvist blander sig med de delikate blomsternoter i afslutningen.
Efter en minimumsaldring på 5 år i de historiske kældre på vingården, er resultatet en champagne af enestående kvalitet, der balancerer ungdommens friskhed med potentialet til at udvikle dybde og kompleksitet over tid.

Pinot Meunier-druen, med dens karakteristiske friske og saftige frugttoner af æbler, pærer og subtile florale nuancer, tilføjer en livlig friskhed og en mild syrlighed til champagnen. I sammenspillet med den friske, mineralske Chardonnay skabes den harmoniske og velafbalancerede karakter, der gør Vincent d’Astrée Champagne Premier Cru Extra-Brut til en uimodståelig vinoplevelse.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.