Terre di San Leonardo er lavet på en sammensætning af normalt 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot og 10% Carmenère fra 5-25 år gamle vinstokke. Druerne er høstet i løbet af oktober og bliver 100% afstilket ved ankomst til kælderen. Vinen gæres i små betontanke med løbende omrøringer, og efter presningen og en malolaktisk gæring, bliver den modnet i 18 måneder, med 80% på betontanke og resten på franske barriques (225 l.). Efter aftapningen bliver vinen yderligere modnet i 6 måneder inden frigivelse.
Vinen har en meget flot, blank, rubinrøde farve. I duften finder man sarte aromaer af røde bær, krisebær, solbær (solbærblade), som vokser med iltningen. Smagen er sprød og kødfuld samtidig med nuancer af modne blommer og moreller. Vinen har en god velour og slutter meget elegant og en smule feminint. Server den til risottoer, pastaretter med tomatsauce, gratinerede retter og kødretter med fjerkræ, kalv eller lam.
© 2025 Grand Vinhandel Vinoble Holbæk | Webshop af MerkurNord
Du har ikke tilføjet noget til kurven.