Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

San Leonardo – Terre di San Leonardo

185,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2018

Drue

Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere

Land

Italien

Beskrivelse

Terre di San Leonardo er lavet på en sammensætning af normalt 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot og 10% Carmenère fra 5-25 år gamle vinstokke. Druerne er høstet i løbet af oktober og bliver 100% afstilket ved ankomst til kælderen. Vinen gæres i små betontanke med løbende omrøringer, og efter presningen og en malolaktisk gæring, bliver den modnet i 18 måneder, med 80% på betontanke og resten på franske barriques (225 l.). Efter aftapningen bliver vinen yderligere modnet i 6 måneder inden frigivelse.

Vinen har en meget flot, blank, rubinrøde farve. I duften finder man sarte aromaer af røde bær, krisebær, solbær (solbærblade), som vokser med iltningen. Smagen er sprød og kødfuld samtidig med nuancer af modne blommer og moreller. Vinen har en god velour og slutter meget elegant og en smule feminint. Server den til risottoer, pastaretter med tomatsauce, gratinerede retter og kødretter med fjerkræ, kalv eller lam.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.