Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Salcheto – Rosso di Montepulciano

149,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2021

Drue

Merlot, Canaiolo, Sangiovese

Land

Italien

Beskrivelse

Rosso di Montepulciano er sammensat af druesorterne Sangiovese (85%), Canaiolo (8%) og Merlot, fra de yngste vinstokke på vinmarken ”Salcheto” (5,12 ha.), dyrket efter økologiske og biodynamiske principper. Både gæringen og modningen (4 mdr.) foregår på ståltanke for denne vin, dette for at fremme renheden og frugtkarakteren. Den er yderligere modnet i 3 måneder på flakse inden frigivelse.

Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin. Serveres til svinekød, kalv, fjerkræ eller risotto. Serveringstemperatur: 18-20°C.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.