Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Quinta do Passadouro, Vintage Port 2019

450,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2019

Land

Portugal

Beskrivelse

Lavet på Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão, Sousão og Tinta Roriz.
Druerne kommer fra marker der ligger fra 100 til 300 meters højde i klassiske terrasser og med masser af skifer i undergrunden.
Druerne bliver høstet med håndkraft og efter sortering bliver de presset/trådt med fødderne i traditionelle ”lagares” (store beton kar der kan indeholder mellem 5500 og 8250 liter).
Denne proces tager flere timer og er medvirkende til få det bedst mulige udtræk af aromaer, farve og tannin til brug under den senere fermentering.
Den er lagret i 18 måneder i egetræsfade inden den er kommet på flaske.

Quinta do Passadouro er nabo ejendommen til Quinta do Noval og blev købt i 2019 af Noval med Christian Seely i spidsen.
Passadouros 36 hektar består primært af 2 parceller den ene i Pinhão dalen og den anden i Roncão dalen.
Druer fra begge parceller indgår allerede i Novals portvine, men man har valgt at beholde Passadouro navnet og stadig lave deres egen Vintage portvin med druer udelukkende fra de 2 parceller.
Der ud over laver man også både hvid, rosé og flere røde vine på ejendommen.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.