Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Pinino – Brunello di Montalcino

369,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2016

Drue

Sangiovese

Land

Italien

Beskrivelse

Vinen besidder en utrolig struktur, elegance, lang levetid og udtrykker ejernes filosofi. Den er fyldig, rund og silkeagtig med masser af aromaer af brombær og blommer. Fyldig elegance med fine tanniner og krydrede egetræsnoter i finishen.

Ejendommen Pinino kan se tilbage på en lang historie med vinfremstilling. Den oprindelige ejendom blev bygget i Montalcino i 1874 af notaren Tito Costanti. Næsten 100 år senere, i 1950, blev Pinino indskrevet i Brunello Winemakers Register som en af ​​de første vingårde i Montalcino. I december 2003 blev Vingården opkøbt af sine nuværende ejere, venneparrene Andrea og Hannes Gamon og Silvia og Max Hernandez, som på kort tid forvandlede vingården til en kronjuvel, der producerede førsteklasses vine. Hannes og Andrea Gamon kommer fra Vorarlberg i Østrig og har ingen erfaring indenfor vinbranchen, mens Max Hernandez stammer fra en familie af vinproducenter i Toro i Spanien. For at hjælpe med Pinino projektet har de således hyret ønologen og vinmageren Dr. Paolo Vaggagini. Han hjælper med produktionen af vinene fra husets samlede 16 hektar vinmarker.

Pinino ligger i den nordlige del af Montalcino, indlejret som et naturligt amfiteater i Montosolis smukke og berømte bjergskråning. Denne unikke geografiske beliggenhed, som engang tiltrak de velhavende i Montalcino, er blevet kendt som et af de bedste områder i regionen til vinproduktion.

Pinino producerer Brunello di Montalcino DOCG og Rosso di Montalcino DOC af Sangiovese-druer udelukkende hentet fra deres vinmarker beliggende to steder i Montalcino. Dyrkning, vinificering og lagring følger alle de strenge retningslinjer fra ”Consorzio del Brunello”. Desuden produceres Brunello di Montalcino DOCG Riserva-vine kun i exceptionelle årgange.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.