Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Paxton – Cabernet Sauvignon

149,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2021

Drue

Cabernet Sauvignon

Land

Australien

Beskrivelse

Cabernet Sauvignon-druerne (100%) til denne vin hentes på forskellige parceller på ejendommen i McLaren Vale, hvor en del af dem allerede blev beplantet i 1890’erne, og hvor alle i dag er dyrket økologiske og nogle biodynamiske. Høsten foregår manuelt ved optimal balance mellem smags-, sukker- og syreindhold. De forskellige parceller er høstet og vinificeret separat. Efter en afstilkning og en let masning foregår gæringen køligt på åbne gæringskar, med druernes egen gærceller og med to daglige omrøringer. Ved endt gæring bliver vinene presset og overført til en kombination af nye og brugte franske træfade (500 l.), hvor de modner i 9 måneder. Vinen aftappes efter en sammenstikning af vinene fra de forskellige parceller og en kort naturlig bundfældning på tank, uden filtrering.

Vinen har en dyb, blank, rubinrød farve. Duften er umiddelbar og frugtrig, med krydrede toner af paprika og kanel, som matcher godt de mere flygtige nuancer af hindbær og tyttebær. Man finder nogle af de samme nuancer i smagen, hvor stilen er ret elegant og trækarakteren er godt integreret i frugten. Det er en vin, som allerede giver meget fra sig i sin ungdom, men som uden tvivl vil kunne gemmes i en del år. Serveres til fx grillet lam, okse eller kalv, men også til gryderetter med fx råvildt.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.