Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Paso a Paso Red Blend

199,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2020

Drue

Bonarda, Malbec

Land

Argentina

Beskrivelse

Her har de gode venner fra Paso a Paso fundet 2 vinområder hvor de synes at hhv. Malbec og Bonarda trives bedst.
Malbec’en (50%) er fra Perdriel, i Luja?n de Cuyo. Det er et af de bedste områder for Malbec, godt oppe i højden, ca. 700 meter, i et næsten ørkenlignende område, med frisk smeltevand fra Andesbjergene.

Bonarda’en er fra Uco Valley, hvor vi kan komme helt op i 1200 meters højde. Området er en del køligere end resten af Mendoza. Her trives Bonarda rigtig godt (selvom den er langt væk fra sit hjemland, Savoie i Frankrig)

Denne flotte kombination af Malbec, som giver en mørk lilla farve, brombær, tobak og krydderier til vinen, og Bonarda’en som er et fyrværkeri af bløde tanniner, modne frugter, såsom solbær og kirsebær gør at vinen er utrolig blød og drikkevenlig på den gode måde!

Vinen er lavet så naturligt som muligt. Lavet med vinens egen naturgær, den har ikke været på fad, er ufiltreret, og der er ikke tilsat sulfitter.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.