Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Neverland, “Femme Fetale” Riesling

179,00 kr.

Yderligere information

Drue

Riesling

Land

Tyskland

Beskrivelse

En forførende skæbnesvanger Riesling kun svøbt i sødme (15,5 gram sukker pr liter). Let på tå, men med en skarp tunge og seriøsitet bag det lette stof.

Rheinhessen, Tyskland er et landskab fuld af varierende terroir, hvor både kalksten (som omkring Westhofen og Flörsheim-Dalsheim), rød skifer fra Rotliegende-laget (som omkring Nierstein og Nackenheim), skifer (omkring Bingen) eller porfyr (i Siefersheim), danner grundlag for mange gode vine, der er værd at opdage, og det er hér i Rheinhessen at vinmager Marcell Class for 20 år siden på Neverland vingård, så potentialet for at fremvise den skat som hviler i Rheinhessens jord ved at dyrke en eminent velsmagende økologisk Riesling på sin 20 ha store østvendte mark med fremragende kalkmergel.

Med Marcel i spidsen, er Neverland et vinhus, der ønsker at bryde konventionerne, og de leger med traditionen omkring vinhistorien fra Rheinhessen. De giver plads til nye perspektiver ved at tilbyde karakterfulde og usædvanlige vine, der skal være lette at forstå, men samtidig have stor dybde på ganen. Kort sagt ønsker de så præcist, originalt, autentisk og uforveksleligt som muligt udtrykke de ubegrænsede muligheder, der findes i Rheinhessen. Man er mere end velkommen til at komme forbi vingården, hvor der både er mulighed for overnatninger og naturligvis for at smage på og købe deres fantastiske vine.

FEMME FATALE hedder således denne ypperlige Riesling, der som et eksempel på en ikonisk tysk Riesling, vil forføre med sin frugt, der kombineret med den præcise mineralitet fra kalkmergel-jordbundene, viser hvordan sødme og syre kan supplere hinanden perfekt.

De 20 år gamle stokke hvorfra druerne kommer, er dyrket økologisk. Der foretages grøn høst, hvor overflødige blade afklippes og sideskud fjernes, for at give druerne optimale vækstbetingelser uden brug af kunstige gødninger. Druerne høstes sidst i oktober, hvor temperaturen er dalet til omkring 10oC, og dette gøres udelukkende ved håndplukning. Ældning af vinen er en 100% naturlig gæring med egen gær, ligesom man i øvrigt afholder sig fra al brug af vinbehandlingsmidler.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.