Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Neverland, “C”, Riesling

179,00 kr.

Yderligere information

Drue

Riesling

Land

Tyskland

Beskrivelse

En bemærkelsesværdig tysk hvidvin, der skiller sig ud med sin karakteristiske tørhed og kompleksitet. Denne vin er skabt på Neverlands vingård og repræsenterer den fremragende kvalitet og håndværk, som tyske vine er kendt for.

Riesling C trocken ESTATE præsenterer sig i glasset med en smuk, strågul farve, der indbyder til at udforske dens aromaer og smag. Den har en forførende og intens bouquet med noter af modne ferskner, æbler, citronskal og blomster, der skaber en behagelig og indbydende duftprofil.

Vinen er tør, som navnet antyder, hvilket betyder, at den har en lav restsukkerindhold og en forfriskende syrestruktur. Denne kombination giver vinen en livlig og sprød karakter, der gør den ideel som aperitif eller ledsager til lette måltider. Smagen er fyldig og nuanceret med smagsoplevelser af citrusfrugter, grønne æbler og mineralske noter, der bidrager til dens kompleksitet.

Neverland Riesling C trocken ESTATE er en vin, der udtrykker sit terroir på smukkeste vis og giver dig mulighed for at opleve Tysklands stolte vintradition. Den er velegnet til at nyde i ung alder, men dens struktur og syre gør den også egnet til kort lagring, hvor den kan udvikle sig yderligere. En vin, der er skabt til at blive værdsat af dem, der sætter pris på kvalitet og karakter i deres glas.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

🍾🍷FREDAGSSMAGNING D. 19-7-2024🍷🍾
Vi tager jer en tur rundt til 3 af de store vinlandet i Europa.
Turen starter traditionen tro i Champagne, hvor ugens vin er en blanc de blancs fra Mesnil-Sur-Oger.
En klassisk, rank, slank og tør Champagne med de eftertragtede noter af brioche, modne æbler og citrusfrugter. Prisen er 379,- kr. pr. fl.
Fra Tyskland er der en spätlese med charmerende sødme, på druen Bacchus, som er en krydsning af Silvaner, Riesling og Müller-Thurgau. Fredagsprisen er 89,- kr. pr. fl.
Verdejo fra Rueda i Spanien er en frisk, letløbende, tørstslukkende hvidvin, som på alle parametre kan betragtes som en perfekt hverdagshvidvin. Prisen er fornuftigt og anvendelsesmulighederne mange. 75,- kr. pr. fl.
De røde vin på fredag, er et udtryk for at vi håber på at vejret igen bliver til at der skal grilles.
2 oplagte grillvine fra henholdsvis Frankrig og Spanien.
Klassisk Saint-Emilion fra højre bred af Gironde floden i Bordeaux. 159,- kr. pr. fl. eller 2 fl. for 275,-.
Den spanske kandidat er en Rioja, som naturligvis er lavet på Tempranillo. Fredagspris pr. fl. 99,-

Endnu en uge uden korrekte bud på ugens hemmelige vin.
Der var tale om en Shiraz fra Australien.
4 uger i træk uden et korrekt bud, gør naturligvis puljen endnu mere attraktiv.
Den er nu på fredag oppe på 5 flasker vin, så der er alt mulig god grund, til at komme forbi og gætte med og naturligvis købe en flaske eller 2 til weekenden.
...

🍾🍷FREDAGSSMAGNING D. 12/7-2024 🍷🍾
Italien og Frankrig er de bedst sælgende vinlande, i hvert fald i vores butik og vores del af markedet.
Ser man på statistikken over hvilke vinlander der sælger mest i Danmark, er Italien nummer 1 og Frankrig nummer 3. På andenpladsen finder vi Australien, da de producere store mængder bulkvin, som sælges på 3 og 5 liters Bag-In-Box, som er et kæmpe marked herhjemme. Faktisk er ca. hver tredje glas herhjemme, skænket fra en Bag-In-Box, eller såkaldt BIB.
Det er dog ikke noget vi mærker i vores segment, så derfor står Italien og Frankrig øverst på vores podie.

Vi har fundet 5 skønne sommervine frem, som vi glæder os til at servere for jer!

Den Hemmelige blev ikke gættet i fredags. Det var en flaske Zweigelt fra Østrig, som havde fundet vej til karaflen. En drue som er en krydsning af St. Laurent og Blaufränkisch og som stort set kun bliver dyrket i Østrig. Druen producere ofte almindelige hverdagsvine, som kan bruges bredt i gastronomien.

Puljen er nu på 4 flasker, så kom ned og gæt med!
...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.