Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Moritz – Epidor

25,00 kr.

Yderligere information

Land

Spanien

Beskrivelse

Moritz Epidor; en stærk øl med en alkoholprocent på 7,2%. Den er karakteriseret ved sin intense smag og aroma. Øllet har en dyb ravfarve og en kraftig, maltet smag med noter af karamel og ristet malt. Epidor er også kendt for sin komplekse smag, hvor man kan fornemme noter af tørret frugt, kaffe og chokolade. Trods sin styrke er Epidor en velafbalanceret øl, der ikke er for dominerende i sin smag.

Moritz Epidor har vundet flere priser og anerkendelser i løbet af årene, herunder priser fra prestigefyldte ølkonkurrencer og anerkendelser fra førende gastronomi og livsstilsmagasiner.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.