Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Moritz – Cerveza

25,00 kr.

Yderligere information

Land

Spanien

Beskrivelse

Moritz Cerveza er en lys lagerøl med en mild og forfriskende smag. Dette gør den til en populær øl både i Barcelona og andre dele af Spanien. Øllet har en gylden farve og er lavet med en blanding af malt og humle, der giver den en let, sprød smag.

Moritz Cerveza er en velafbalanceret og forfriskende øl med en alkoholprocent på 5.2%, og er populær blandt både lokale og besøgende i Barcelona.

Smagsprofilen af ​​Moritz Cerveza er præget af noter af korn og hvede, med en let sødme og en diskret bitterhed i eftersmagen. Det er en let og drikkelig øl, der passer godt til varme sommerdage eller til at ledsage mad som tapas eller fiskeretter.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.