Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Maison Jessiaume, Bourgogne Chardonnay

279,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2021

Drue

Chardonnay

Land

Frankrig

Beskrivelse

En dejlig ren og ærlig Chardonnay, som vidner om solidt håndværk og nogle vinbønder som ikke blot vil levere økologi, men også kvalitet. Rig på aroma i næsen med toner af bergamot, citrus og lyse blomster samt et fjernt krydret ekko fra fadene og derpå med pæn fylde, fin balance og ikke mindst en dejlig salt mineralitet i munden.

Druerne til denne dejlig Bourgogne Chardonnay indkøbes hos en lille håndfuld vinbønder, som alle har indvilliget i at følge Jessiaumes rejse fra konventionelt landbrug hen mod det økologiske stempel, som vil pryde flaskerne fra og med årgang 2019.

Under høsten sker der en sortering af druerne både ude på de forskellige parceller og igen ved ankomsten til kælderen. Herefter direkte presning af de hele drueklaser og dekantering til rustfri ståltanke, hvor mosten har fået lov til at sætte sig, inden den blev fyldt på tidligere anvendte egetræsfade hvor gæringen naturligt kom i gang uden tilsætning af fremmede gærstammer. Vinen er modnet 12 måneder frem mod det endelige sammenstik og aftapningen.

Vinen, som bør serveres ved en temperatur på mellem 8 – 10 grader, er velegnet til hvid fisk, lyst fjerkræ, grøntsagsretter eller charcuteri.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.