Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Lemelson Vinyards – Jerome Reserve, Pinot Noir

599,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2015

Drue

Pinot Noir

Land

USA

Beskrivelse

Jerome Reserve Pinot Noir er lavet af et udvalg af de 20 allerbedste fade fra forskellige vinmarker under vinificeringen. Alle disse vinmarker er økologiskdyrkede.

Efter en skånsom afstilkning af 60-85% af høsten, hvor de fleste druer forbliver hele, og 15-40% hele klaser (alt efter vinmarken), foregår gæringen på ståltanke med druernes egne gærceller. Derefter er vinen modnet i 16 måneder på 228 l. burgundiske træfade, hvoraf de 44-57% er nye. Aftapningen foregår efter en naturlig bundfældning og uden filtrering. Alt dette for at bevare vinens karakter, frugt og koncentration.

Jerome Reserves usædvanlige harmoni og kompleksitet skyldes bl.a. sammensætningen af Pinot Noir Dijon-kloner fra de højtbeliggende vinmarker i Dundee Hills AVA og Chehalem Mountains AVA, som bringer frugtkarakter og elegance, og Wadenswil- og Pommard-kloner fra det lavtliggende Yamhill-Carlton AVA, som bringer fylde, krydderier og en særpræget skovbund-smag. Både i duften og i smagen finder man toner af modne sorte kirsebær, ribs, vilde brombær og krydderier (kanel, anis, vanilje) samt diskrete nuancer af engelsk lakrids og chokolade. Vinens sprødhed giver de sødmefulde toner modstand, og vinen slutter delikat og frisk. Brug den til rødt kød, fx okse, lam eller vildt.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.