Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Jurtschitsch Sonnhof, Grüner Veltliner Landwein

129,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2021

Land

Østrig

Beskrivelse

Sonnhof Social Club er et projekt, som er sat i gang af en lille skare økologiske producenter i Kamptal. Målet er at beskytte områdets kultur og traditioner inden for vindyrkning. Vinproducenterne dyrker deres marker efter de traditioner, man har arvet i de forskellige familieejendomme, med vægten lagt på økologisk dyrkning, oprindeligt håndværk og udveksling af erfaringer.

Det første resultat af dette samarbejde er en fælles økologisk vin, tappet på 1-liters flaske, lavet på Grüner Veltliner i Landwein-kvalitet. En umiddelbar vin, som skal bringe glæde og udtrykke områdets og druesortens typicitet. Druerne er hentet på forskellige økologiskdyrkede vinmarker hos flere vinproducenter. Parcellerne har det til fælles, at de dyrkes i et køligt område, med en undergrund af løss og stenklipper, som passer perfekt til Grüner Veltliner, og som giver både sprødhed og stor frugtighed. Høsten forgår manuelt, og vinificeringen foretages udelukkende på ståltanke for at bevare områdets og druesortens karakter.

Sonnhof Social Club Grüner Veltliner er en meget umiddelbar, liflig, aromatisk og charmerende hvidvin med nuancer af lindeblomst, grønne æbler og lime samt lette, eksotiske toner af kiwi, passionsfrugt og hvidt peber. I smagen har vinen en god mineralitet med saftige, krydrede nuancer.

Vinen er perfekt til aperitif eller til lette retter med fisk eller skaldyr.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.