Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Joseph Cartron – Poire Williams (Pære)

169,00 kr.

Yderligere information

Land

Frankrig

Beskrivelse

Joseph Cartron har været en familiedrevet virksomhed siden 1882 med stærke rødder i byen Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgognes cru-vinmarker. Jorden i denne region har i århundreder produceret frugt af høj kvalitet, som i mange år har været brugt til fremstilling af Bourgogne-vine. Cartron har specialiseret sig i produktion af likører, cremer, ratafia, marc, eaux de vie, med et team af håndværkere, der bruger ældgamle opskrifter.

Joseph Cartron Poire Williams likøren kræver mange knowhow: forarbejdningen af ​​Poire Williams eau-de-vie selvfølgelig, men også den meget præcise kunst at blande. De pærer, der stammer fra de bedste terroirs, er de pærer, der blev brugt af Joseph Cartron, som er de første pærer, der normalt lægges til side til bordbrug, og de pærer, der er reserveret til forarbejdning.

Det lille sukker, der tilsættes til denne likør, øger frugtens friskhed og vil give amatører af poire williams mulighed for at nyde denne delikatesse med et moderat alkoholindhold og værdsætte al dens rigdom og aroma i en cocktail.

Næsen er ren med en følelse af pærepuré af god fond og god modenhed. I munden er den første bølge rund, fløjlsagtig og silkeagtig. Smagen i munden bekræfter næsen. Sødme er bagerst. Stor renhed af frugten uden tyngde.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.