Joseph Cartron har været en familiedrevet virksomhed siden 1882 med stærke rødder i byen Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgognes cru-vinmarker. Jorden i denne region har i århundreder produceret frugt af høj kvalitet, som i mange år har været brugt til fremstilling af Bourgogne-vine. Cartron har specialiseret sig i produktion af likører, cremer, ratafia, marc, eaux de vie, med et team af håndværkere, der bruger ældgamle opskrifter.
Joseph Cartron Poire Williams likøren kræver mange knowhow: forarbejdningen af Poire Williams eau-de-vie selvfølgelig, men også den meget præcise kunst at blande. De pærer, der stammer fra de bedste terroirs, er de pærer, der blev brugt af Joseph Cartron, som er de første pærer, der normalt lægges til side til bordbrug, og de pærer, der er reserveret til forarbejdning.
Det lille sukker, der tilsættes til denne likør, øger frugtens friskhed og vil give amatører af poire williams mulighed for at nyde denne delikatesse med et moderat alkoholindhold og værdsætte al dens rigdom og aroma i en cocktail.
Næsen er ren med en følelse af pærepuré af god fond og god modenhed. I munden er den første bølge rund, fløjlsagtig og silkeagtig. Smagen i munden bekræfter næsen. Sødme er bagerst. Stor renhed af frugten uden tyngde.
© 2024 Grand Vinhandel Vinoble Holbæk | Webshop af MerkurNord
Looks like you haven't made a choice yet.