Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

I Turrizzi – Etna Rosso

199,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2018

Drue

Nerello-Mascalese

Land

Italien

Beskrivelse

Duften af Turrizzi ETNA Rosso 2018 er intens og kompleks med noter af modne kirsebær, røde bær og blomsteragtige undertoner. Der er også subtile krydrede og mineralske nuancer, der tilføjer dybde til bouqueten. Dette er en vin, der lover en fascinerende sanseoplevelse.

På ganen byder vinen på en fyldig og velafbalanceret smagsprofil med smag af solbær, røde frugter og hints af krydderier. Tanninstrukturen er glat og elegant, hvilket giver vinen en behagelig tekstur. Den afsluttende smag er langvarig og afrundet med en subtil mineralsk finish.

Turrizzi ETNA Rosso 2018 er en ideel ledsager til et bredt udvalg af retter, herunder grillet kød, pasta med tomatsauce, modne oste og traditionelle sicilianske retter. Denne vin er klar til at blive nydt nu, men den har også potentiale til at udvikle sig yderligere med alderen.

Denne rødvin fra Etna-regionen er et fremragende eksempel på, hvordan vulkansk jordbund og gamle vinstokke kan skabe vine med karakter og kompleksitet. Turrizzi ETNA Rosso 2018 er en vin, der vil glæde alle, der søger en autentisk smagsoplevelse fra Sicilien.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.