Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Hautbois – Haut’Thentic

399,00 kr.

Yderligere information

Drue

Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Land

Frankrig

Beskrivelse

Haut’thentic Brut fra Champagne Hautbois er skabt af omhyggelig udvælgelse og blanding af druer. Den unikke sammensætning af 75% Pinot Meunier, 15% Chardonnay og 10% Pinot Noir giver vinen en smagsmæssig kompleksitet med harmonisk balance mellem rundhed, friskhed og syre, der udvikler sig på tungen og blomstrer som en forårshave.

Allerede ved første øjekast i glasset fanger champagnen øjet med sin smukke gyldne farve og de fine bobler. Det er en visuel hyldest til vinens kvalitet og finesse. Duften er som en buket forårsblomster og saftige frugter. En liflig blanding af frugtnoter, aromatiske noter af blommer og fersken med subtile florale undertoner blander sig i harmoni. En duft, der bringer minder om solrige dage og glæde. På ganen er Pinot Meunier stjernen. Den bringer med sin karakteristiske runde frugtighed velsmag og en herligt velafbalanceret smagsprofil. Som smagen åbnes, afsløres en friskhed fra frugternes livlighed og mellem syrlighed. Aromatiske nuancer af hvidt frugtkød, som æble og pære, træder frem.

Haut’thentic Brut er resultatet af teknisk dygtighed og omhyggelig pleje. Med en minimumsaldring på 3 år på bånd og en dosering på brut-niveau (6 gr / liter) bevarer vinen sin tørre elegance uden at blive overvældet af sødme. Den kombinerer teknisk dygtighed med sublim frugtig rigdom og en forfriskende finish.

Haut’thentic Brut Champagne fra Jean-Pol Hautbois er blevet rost af både eksperter og entusiaster for en fremragende smag, fine bobler og det yderst autentiske udtryk for Champagne-terroir. Hans vine afspejler ikke kun hans tekniske dygtighed, men også hans lidenskab for at bringe det bedste frem i hver flaske. Jean-Pol Hautbois repræsenterer en fusion af tradition og innovation i den champagneproduktion, der har gjort Champagne-regionen verdenskendt.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

🍾🍷FREDAGSSMAGNING D. 19-7-2024🍷🍾
Vi tager jer en tur rundt til 3 af de store vinlandet i Europa.
Turen starter traditionen tro i Champagne, hvor ugens vin er en blanc de blancs fra Mesnil-Sur-Oger.
En klassisk, rank, slank og tør Champagne med de eftertragtede noter af brioche, modne æbler og citrusfrugter. Prisen er 379,- kr. pr. fl.
Fra Tyskland er der en spätlese med charmerende sødme, på druen Bacchus, som er en krydsning af Silvaner, Riesling og Müller-Thurgau. Fredagsprisen er 89,- kr. pr. fl.
Verdejo fra Rueda i Spanien er en frisk, letløbende, tørstslukkende hvidvin, som på alle parametre kan betragtes som en perfekt hverdagshvidvin. Prisen er fornuftigt og anvendelsesmulighederne mange. 75,- kr. pr. fl.
De røde vin på fredag, er et udtryk for at vi håber på at vejret igen bliver til at der skal grilles.
2 oplagte grillvine fra henholdsvis Frankrig og Spanien.
Klassisk Saint-Emilion fra højre bred af Gironde floden i Bordeaux. 159,- kr. pr. fl. eller 2 fl. for 275,-.
Den spanske kandidat er en Rioja, som naturligvis er lavet på Tempranillo. Fredagspris pr. fl. 99,-

Endnu en uge uden korrekte bud på ugens hemmelige vin.
Der var tale om en Shiraz fra Australien.
4 uger i træk uden et korrekt bud, gør naturligvis puljen endnu mere attraktiv.
Den er nu på fredag oppe på 5 flasker vin, så der er alt mulig god grund, til at komme forbi og gætte med og naturligvis købe en flaske eller 2 til weekenden.
...

🍾🍷FREDAGSSMAGNING D. 12/7-2024 🍷🍾
Italien og Frankrig er de bedst sælgende vinlande, i hvert fald i vores butik og vores del af markedet.
Ser man på statistikken over hvilke vinlander der sælger mest i Danmark, er Italien nummer 1 og Frankrig nummer 3. På andenpladsen finder vi Australien, da de producere store mængder bulkvin, som sælges på 3 og 5 liters Bag-In-Box, som er et kæmpe marked herhjemme. Faktisk er ca. hver tredje glas herhjemme, skænket fra en Bag-In-Box, eller såkaldt BIB.
Det er dog ikke noget vi mærker i vores segment, så derfor står Italien og Frankrig øverst på vores podie.

Vi har fundet 5 skønne sommervine frem, som vi glæder os til at servere for jer!

Den Hemmelige blev ikke gættet i fredags. Det var en flaske Zweigelt fra Østrig, som havde fundet vej til karaflen. En drue som er en krydsning af St. Laurent og Blaufränkisch og som stort set kun bliver dyrket i Østrig. Druen producere ofte almindelige hverdagsvine, som kan bruges bredt i gastronomien.

Puljen er nu på 4 flasker, så kom ned og gæt med!
...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.