Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Floralba – Prosecco Rosé DOC

109,00 kr.

Yderligere information

Drue

Pinot Noir, Glera

Land

Italien

Beskrivelse

Det nord-østlige Italien, er hjemsted for Prosecco – en af verdens mest populære mousserende vintyper, der nu også findes i mousserende rosévin.

Floralba Prosecco Rosé laves på 85% Glera og 15% Pinot Noir høstet i 2019. Druerne fermenteres i første omgang hver for sig, hvorefter de blandes til en smuk rosévin inden anden fermentering efter Charmat-metoden. Duften er intens og delikat, af roser og vilde jordbær. Smagen er frisk, med florale noter af roser og kirsebær.

Blide bobler, afrundet frugtighed og en vedvarende eftersmag fuldender en dejlig og smagfuld oplevelse.

Prosecco Rosé DOC
I efteråret 2020, blev der givet tilladelse til, at producere mousserende rosévine under betegnelsen, Prosecco Rosé DOC. Vinene må indeholde 10-15% Pinot Noir, ud over Proseccos kendte Glera-drue. Prosecco Rosé skal igennem en sekundær fermentering i mindst 60 dage, før de må sælges.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.