Druerne dyrkes i Sambuca di Sicilia i Agrigento-provinsen på Sicilien. Markerne er nordvendte, og her forefindes et mikroklima, der giver optimale og perfekte betingelser for at fremelske fuldmodne druer med stor koncentration og masser af aroma. Druerne indeholder samtidig en flot sprød syre.
Vinifikationen er traditionel med en nænsom afstilkning og presning. Efter den alkoholiske gæring hviler vine på kvaset i 3-5 måneder. Lagringen foregår på rustfriståltanke, for at bevare den friske frugt i vinen.
Resultatet er en ren, frisk og fyldig hvidvin med masser af noter af krydderi, fersken og grapefrugt. Den har en virkelig lang og behagelig delikat eftersmag, og en god balance.
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 10-12 grader. Vinen er velegnet til grillet fisk, skaldyr og lyst kød og salater.
© 2024 Grand Vinhandel Vinoble Holbæk | Webshop af MerkurNord
Looks like you haven't made a choice yet.