Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Domaine Jessiaume, “Les Gravieres” Santenay Rouge

445,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2020

Drue

Pinot Noir

Land

Frankrig

Beskrivelse

Dette er den 5. årgang fra den unge vinmager William Waterkeyn, som ankom til Domaine Jessiaume, da den nye skotske ejer David Murray og hans amerikanske administrator Megan McClune besluttede, at produktionen skulle revitaliseres, og at vinene skulle løftes op blandt de bedste ikke bare i Santenay, men i hele Côtes de Beaune.

Stilen er til den moderne side med en vis volumen og en dejlig saftighed, som umiskendeligt er burgundisk, og dertil kommer en charmerende drikkevenlighed og en smuk balance mellem afmålt syre og behersket fadanvendelse, som betyder at man fornemmer både vinmageren, appellationen, og sågar marken i alle vinene.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.