Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Dictador, Columbian Gin “Treassure”

475,00 kr.

Yderligere information

Land

Columbia

Beskrivelse

Treasure Gin 43% er en af Dictadors prisvindende gins – selvfølgelig med et columbiansk twist. Basealkoholen er lavet på sukkerrør, som hvis man skulle lave rom, men destilleret til et højt alkoholpunkt, før den redestilleres med gin-ingredienserne. Der er kraftige noter af mandarin, citron og enebær på næsen, som hjælpes på vej af noter af forskellige urter, herunder mynte og sort peber. På eftersmagen er der lækre noter af lidt bær. Egetræet fra de 35 ugers lagring kommer elegant frem. Ginen lægges på Dictador rom-fade i 35 uger før den flaskes, for at give en lækker og blød alkohol. Der er et lille hint af noget lagret på farven, hvilket giver en elegant gin som kan drijkkes rent. En elegant gin med masser af smag.

Prøv den neat, altså uden tonic, eller over is. Ginnen går godt med en Mediterranean Tonic, gerne med mandarin eller appelsin som garnish (altså en citrusfrugt med lidt sødme).

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.