Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Columbia Crest – Reserve Cabernet Sauvignon

399,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2019

Drue

Cabernet Sauvignon

Land

USA

Beskrivelse

Denne Cabernet Sauvignon Reserve er lavet på 100% Cabernet Sauvignon fra den lille vinmark ”Sportfisher Vineyard”, midt i Cold Creek distriktet i Columbia Valley. Vinstokkene vokser på en klippeholdig undergrund, med småsten, silt og muld ved overfalden, og giver et ret begrænset udbytte. Den perfekte dræning i dybden og de store temperaturforskelle mellem dag og nat giver en længere, stabil modning af druerne, og sikrer god aroma, sprødhed og syreindhold i vinen. Vine fra ”Sportfisher Vineyard” er kendte for deres stor kompleksitet og charme.

Efter en manuel plukning af klaserne bliver druerne fra de forskellige parceller hurtigt transporteret til kælderen i små kasser for at undgå masning af druerne. Druerne afstilkes og gæres derefter med hele druer i små ståltanke, inden bærmen presses fra. Vinene fra de forskellige parceller overføres til nye og brugte franske barriques, hvor de gennemgår en malolaktisk gæring og bliver modnet i 20 måneder. Sammenstikningen af vinene fra de forskellige parceller foretages kort før aftapning.

Vinen er et helt studie i harmoni mellem kompleksitet, struktur og fylde på den ene side, og renhed, frugtighed og friskhed på den anden. I duft og smag finder man toner af solbær, mørke kirsebær, blommer, lakrids, chokolade og sort peber. I den lange og harmoniske eftersmag finder man krydrede toner og vanilje samt en flot, afrundet tannin. Vinen giver utroligt meget fra sig allerede i sin ungdom, men vil uden tvivl vinde i balance og kompleksitet med årene.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.