Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Bouchard Finlayson, Chardonnay, Sans Barrique

199,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2019

Drue

Chardonnay

Land

Syd Afrika

Beskrivelse

Chardonnay ”Sans Barrique” er, som navnet antyder, udelukkende vinificeret på ståltanke, uden brug af træfade. Dette for at bevare vinens sarte og aromatiske karakter, som primært skyldes druernes oprindelse. Chardonnay-druerne til denne vin hentes nemlig på to bestemte parceller: Den ene højtbeliggende nær landsbyen Villiersdorp (Overberg) ved Elands Kloo bjergene, med en undergrund af ler og sten, som altid giver meget aromatiske og delikate vine. Den anden parcel ligger i dalen nær vingården og kysten, og her produceres meget frugtrige og komplekse druer, der normalt vinificeres på fad. Sammensætningen af de to oprindelser giver en fantastisk harmoni.

Druerne plukkes på forskellige tidspunkter og vinificeres derfor separat. Gæringen foregår på temperaturregulerede ståltanke med druernes naturlige gærceller, og vinene bliver derefter kort modnet på deres ”lie” (bundfald) i samme type ståltanke. Alt dette sikrer friskhed, sprødhed og fylde. Sammenstikningen foregår umiddelbart inden aftapning.

Chardonnay ”Sans Barrique” har en blank, lysgylden farve. Duften er meget umiddelbar, med klingende aromaer af stikkelsbær, citrusfrugter og hvide ferskner. I smagen er den tør med en god velour – dog mere i den sprøde end i den fede stil. Det er en meget appetitvækkende vin, med god mineralitet og en fantastisk ren eftersmag. En perfekt vin til skaldyrs- og fiskeretter, vegetar- og gratinerede retter.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.