Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Bohigas Cava – Semi Sec

179,00 kr.

Yderligere information

Drue

Macabeo (Viura), Parellada, Xarel lo

Land

Spanien

Beskrivelse

Vinen kommer fra Catalonien, Spanien, et område kendt for sin fremragende produktion af Cava-vine. Bohigas-vingården har en stærk tradition for at lave kvalitets-Cava.

Bohigas Cava Semi Sec byder på en halvtør smagsprofil med noter af modne æbler, pærer og en subtil honningagtig sødme. Den har en livlig og forfriskende karakter, der gør den velegnet som en aperitif eller til at ledsage lette måltider. Duften af denne Cava er fyldt med frugtagtige aromaer, herunder æbler og citrusfrugter, med subtile noter af bagværk og blomster, der bidrager til dens indbydende karakter.

Bohigas Cava Semi Sec er kendt for sin fine perlage og elegante mousse, der giver vinen en festlig og fejrende følelse.

En alsidig mousserende vin der kan nydes ved mange forskellige lejligheder, fra festlige fejringer til afslappede sammenkomster. Semi Sec indikerer, at vinen har en let sødme, hvilket gør den til et godt valg for dem, der foretrækker mousserende vine med en mere tilgængelig sødme, men stadig med en forfriskende finish.

Bohigas Cava Semi Sec er en vin, der kombinerer tradition og kvalitet fra Catalonien og er ideel til at løfte stemningen ved enhver festlig lejlighed.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.