Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.
Tilbud

Begin, Espresso & Orange Gin

Original price was: 279,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Yderligere information

Land

Danmark

Beskrivelse

BEGIN ESPRESSO & ORANGE GIN 40% ØKO, er lavet med enebær, angelicarod, og korianderfrø. Hertil har vi tilføjet økologisk håndristet espresso, fra vores lokale risteri, Køge Kafferisteri. Vi har afrundet vores gin med et ekstrakt af solmodne søde appelsiner. Espresso-Orange er en helt igennem unik gin – som egner sig til at væld af formål. Den er perfekt hvis du vil overraske dine gæster eller give en gave modtageren ikke har fået før. Umiddelbart anbefaler vi 3 forskellige tilgange til ginnen:
Mix den med en klassisk tonic – og få en helt unik smagsoplevelse, hvor du får en lang afrundet eftersmag af espressoen – ingen bitterhed – perfekt balance. Toner af citrus vil hjælpe den godt på vej. Brug den i en Negroni – hvor den perfekt vil balancere med en bitter og en rød vermouth. Lav den som cocktail – som Espresso Martini – hvor ginnen indgår i stedet for en neutral vodka. Det vil give et ekstra pift, hvor også særligt appelsinnoterne tilføjer en perfekt balance.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.