Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Antico Casale – Pinot Grigio, Terre Siciliane

99,00 kr.

Yderligere information

Årgang

2023

Drue

Pinot Grigio

Land

Italien

Beskrivelse

Den har en lys strågul farve i glasset, og på næsen udviser den en frisk og livlig aroma med noter af citrusfrugter såsom citron, grapefrugt og grønne æbler. Der kan også spores subtile blomsteragtige toner og et strejf af mineralitet, der afspejler vingårdens jordbund.

Smagsprofilen er let til medium fyldig med en sprød syrestruktur. Citrusfrugterne ville være fremtrædende, suppleret med en let frugtsødme og en mineralsk karakter, der bidrager til vinenes kompleksitet. Vinen har en behagelig og forfriskende finish, der gør den velegnet som aperitif eller til at ledsage lette retter såsom skaldyrsalater, grillede grøntsager eller pasta med hvidløg og olivenolie.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.