Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Ærø Bryggeri – Session IPA

47,00 kr.

Yderligere information

Land

Danmark

Beskrivelse

En IPA af underkategorien Session IPA. En let drikkelig og frugtig øl med citrussmag, både skal og saft samt en balanceret bitterhed og en let sødmefuld ristet kornduft. Session-øl opstod i England som øl, der var velegnet til sociale sammenhæng eller pauser -”sessions”. Den lave alkoholprocent gjorder at der kunne indtages flere i løbet af en pause, uden at man blev voldsomt beruset.

Øllens fine bitterhed passer godt til Indiske retter, alt med karry, ingefær og chili. Går godt med svinekød eller en kylling der har været en tur på grillen, gerne med masser af hvidløg. Ellers friske forårsruller med masser af grønt, frisk chili/ingefær og rejer.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.