Cart 0 0,00 kr.
Cart 0 0,00 kr.

Ærø Bryggeri – New England IPA

47,00 kr.

Yderligere information

Land

Danmark

Beskrivelse

Ærø Bryggeri’s NEIPA er ufiltreret, gul-orange i farven. dertil er der stort set ingen bitterhed i eftersmagen. Øllen er fyldig og frisk med tropiske noter af bl.a. citrus skal-og saft, mango og grape. Trods den store mængde humle har øllen en behagelig og blød afdæmpet bitterhed hele vejen i gennem. Denne øltype kaldes også for Hazy IPA eller Juicy IPA og fungerer derfor supergodt som en læskende tørstslukker.

God til asiatisk mad, med lime og masser af frisk koriander. Passer godt til friske grønne salater, citrussalat, eller en kylling i ovn med masser af urter, hvidløg og citron, salt og fed mad som f.eks. En pizza quattro formaggi.

Følg med på Facebook & Instagram

Grand Vinhandel Vinoble Holbæk

Hvis du stadig har tilgode at stifte bekendtskab med de spændende vine fra Etna, så er her en anbefaling til første møde.
Nerello Mascalese er en lys og saftig drue som giver nogle elegante vine.

Kom ned og se vores udvalg af hvidvin og rødvin fra Etna!
...

☀☀Varm Pinse ☀☀
Der bliver lovet sol og sommer i den kommende weekend, hvilket kalder på kold Rosé!
Så skynd dig ned og få fyldt depoterne op, med denne skønne Chiaretto fra Lenotti.
En vaske ægte tørstslukker! Frugtig og frisk!
Server i generøse mængder og nyd i store slurke!
...

*** Friske forsyninger***

Kom forbi og køb de lækre romkugler fra Bak`s!
...

GlenAllachie 12 års single malt er en lækker sødlig whisky, som overvejende er lagret på sherryfade. De første toner, som tankerne falder på når man stikker næsen i glasset, er flødekarameller og honning i en kombination med rosiner og lidt ristet kaffe i baggrunden. I smagen finder man toner af både honning, marcipan og bananer mens afslutningen giver aromaer i retning af flødekaramel, rosiner og kaffe. ...

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.